Mega Millions loterij

De Mega Millions Loterij

Mega MillionsMega Millions houd op dit moment het record voor de hoogste jackpot die ooit is uitbetaald. $656 miljoen. 2012 was een speciaal jaar voor 3 gelukkig lot eigenaren die deze prijs mochten verdelen. Zoals met de USA Powerball, Mega Millions winnaars hebben ze de keuze om het geld in cash uitbetaald te krijgen of een gedeelte betaling over een aantal jaren. 5 geluksnummers en 1 Mega ball kan ook jouw ongelofelijke rijkdom bezorgen.

Hoe speel je de Mega Millions Loterij

Deze loterij maakt gebruik van twee aparte sets genummerde ballen. Spelers kiezen 5 getallen tussen de 1 en 56 (dit zijn de witte ballen) en dan kiezen ze 1 nummer tussen de 1 en 47 (de goudkleurige Mega ball). Omdat de Mega ball wordt getrokken uit een andere set ballen kan het voorkomen dat er een zelfde nummer wordt getrokken als uit de eerste set ballen.

Om dus de jackpot te winnen zal men alle 6 nummers goed moeten hebben.

Mega Millions record uitbetalingen.

Mega Millions is de recordhouder qua jackpot uitbetalingen in de wereld. In Maart 2012 de hoogste jackpot ooit met het gigantische bedrag van $656 miljoen. Het is echter geen uitzondering dat de Mega Millions deze hoge jackpots uitbetaald.

-$656 miljoen gewonnen op 30 Maart 2012 – de grootste jackpot ooit, gewonnen door 3 prijswinnaars.
-$636 miljoen gewonnen op 17 December 2013, gewonnen door 2 prijswinnaars.
-$390 miljoen gewonnen op 6 Maart 2007, gewonnen door 2 prijswinnaars. Eén uit New Jersey en één uit Georgië .

Zowel de USA Powerball en Mega Millions bieden beiden een éénmalige cash of gespreide betaling. De gespreide betaling zal over een periode van 26 verspreid worden.

Uitbetalingen van winsten uit beide Amerikaanse loterijen zijn onderhevig aan belastingen en worden dan ook als zodanig ingehouden.

Wanneer kunt u aan deze loterij spelen.

De Mega Millions loterij vind twee keer per week plaats, op dinsdag en vrijdag. Trekkingen worden gehouden in Atlanta om 11 uur plaatselijke tijd. Loten kunnen tot op de dag van de trekking gekocht worden.

Mega Millions prijzen structuur.

De Mega Millions lotto heeft een totaal van 9 prijzen, startend met het enkele Mega ball nummer, tot een totaal van 5 getallen goed plus het Mega ball nummer.

Normale ballen – 5 goed + Mega ball goed – Jackpot
Normale ballen – 5 goed – $250.000
Normale ballen – 4 goed + Mega ball goed – $10.000
Normale ballen – 4 goed – $150
Normale ballen – 3 + Mega ball goed – $150
Normale ballen – 3 goed – $7
Normale ballen – 2 + Mega ball goed – $10
Normale ballen – 1 + Mega ball goed – $3
Normale ballen – 0 + Mega ball goed – $2

U kunt deze loten kopen bij de volgende wedkantoren.

lotto365mylottoplay-euro-millions