Lotto Groepsspelen

Lotto Groepsspelen

Een manier om uw kansen op het winnen van een geldprijs te vergroten is door het meedoen aan lotto groepsspelen. Deze vooraf aangekochte wiskundig gekozen nummers worden u aangeboden als aandelen. Voor verschillende loterijen kunt u deze aandelen kopen die er allemaal weer een eigen methode op na houden. Er worden zelfs opties aangeboden die garanderen dat u een prijs wint, of waarmee meespeelt met een groter groep getallen.

Normaal zijn deze aandelen in groep loten een stuk duurder in aanschaf omdat ze uw kans op winnen extra vergroten. Er bestaat echter ook nog een optie om deel te namen aan voordelige packages.

Zoals hierboven beschreven bieden de verschillende wedkantoren verschillende manieren waarop u mee kunt spelen met deze lotto groepsspelen. Wij zullen enkele van deze opties hieronder voor u op een rij zetten.

Lottosend

Lottosend bied u de mogelijkheid zelf een groep aan te maken. Hiermee wordt het mogelijk om bijvoorbeeld mee te spelen met een aantal van uw collega’s op het werk of met alle leden van de sportvereniging.

lotto-groepsspelen-lottosend