EuroMillions loterij

Wat is EuroMillions

EuroMillionsSpeel mee aan deze loterij en wees bereid groot te dromen. De wereld ligt aan je voeten met de prijzen die te winnen zijn met de EuroMillions loterij. Iedere dinsdag en vrijdag vind er een trekking plaats met een jackpot die op kan lopen tot €190 miljoen.

EuroMillions is een loterij die gespeeld wordt in negen Europese landen, de minimale gegarandeerde jackpot is €15 miljoen en maximale jackpot is €190 miljoen. De uitslagen van de loterij worden gelijk na de trekking bekent gemaakt. De trekking wordt gehouden in Parijs.

Hoe speelt u mee met EuroMillions.

Om mee te spelen met EuroMillions moet u 5 nummers uitkiezen tussen de 1 en 50. Plus 2 nummers (de Lucky Stars) tussen de 1 en 11. In totaal 7 nummers dus. Als u niet zelf u nummers wilt uitkiezen kunt u ook kiezen voor de “Random optie” die voor u willekeurig de nummers zal kiezen waarmee u meespeelt voor de volgende trekking.

Om uw nummers te spelen en uw loten te kopen maakt u een account aan bij een wedkantoor. Dan volgt u de volgende stappen,

  1. Kies de nummers uit waarmee u mee wilt spelen en geef die aan op de spelformulier. U kunt tevens aangeven aan hoeveel trekkingen u met deze nummer mee wilt spelen.
  2. U kunt kiezen tussen het meespelen met 3 of 5 loten per transactie daarvoor kiest u uw eigen nummers of maakt u gebruik van de “Quick pick” om willekeurige nummers te kiezen.
  3. Selecteer hoeveel keer u met een loting mee wilt doen. U krijgt korting als u aan meer dan 1 trekking mee doet.
  4. U kunt vooraf loten kopen tot 52 trekkingen in de toekomst, maar het is niet mogelijk weken van te voren een enkel lot te kopen zonder dat u ook mee doet aan de trekkingen die ervoor gehouden worden.
  5. Klik op “Play” (Spelen)
  6. Hierna vult u uw gegevens in om de registratie te voltooien en betaald u voor de loten.

De loten zulen onder uw naam worden aangekocht door het wedkantoor en worden ingescand zodat u ze onder uw account online kunt bekijken.

Als u een winnende combinatie heeft dan zal u hierover bericht krijgen via mail of tekst bericht en zullen uw winsten op uw account worden bijgeschreven. Deze kunnen gelijk door u worden opgenomen of worden gebruikt voor een volgende trekking.

In het geval dat u een grote prijs wit zal er met u contact worden opgenomen, een vertegenwoordiger van het wedkantoor zal u begeleiden om de prijs in ontvangst te nemen.

U kunt EuroMillions loten kopen bij de volgende wedkantoren.

lotto365 mylotto play-euro-millions Lotto Booker