Een lot kopen, hoe werkt het?

Een lot kopen voor een loterij.

Voor veel mensen zal het niet meteen duidelijk zijn hoe je kan meedoen aan de loterij die bijvoorbeeld in Amerika gehouden wordt. Maar wij kunnen u vertellen dat dit heel eenvoudig is. Via het internet kunt u via wedkantoren loten kopen voor loterijen die over de hele wereld gehouden worden.

Op deze website geven wij u informatie over de verschillende loterijen en over de wedkantoren waar u de loten kunt  kopen. Aan de rechterzijde van de homepagina vind u bijvoorbeeld een aantal van deze wedkantoren. Wanneer u klikt op één van deze linken beland u op de website van het betreffende wedkantoor. Wanneer u zich registreert zult de mogelijkheid hebben om verschillende loten te kopen voor verschillende loterijen.

Online wedkantoren hoe werken ze?

Om uw loten te kunnen kopen maakt u gebruik van online wedkantoren die gespecialiseerd zijn in het verkopen van loten voor loterijen. Deze kantoren functioneren als tussenstation en kopen in opdracht van u de loten die u besteld heeft. Nadat u de cijfers heeft gekozen waarmee u wilt spelen en voor de loten heeft betaald, worden de loten meteen gekocht onder uw naam.

De wedkantoren houden voor u automatisch de trekkingen in de gaten en eventuele prijzen worden naar het door u opgegeven bankrekening overgemaakt.

Een aantal voordelen van deze wedkantoren zijn o.a. de mogelijkheid om aan verschillende loterijen mee te doen, kortingen bij aankoop van meerdere loten en grote aantallen loten kopen door samen te spelen met andere.

Wat kost het om mee te spelen?

Omdat de meeste loterijen die deze enorme jackpots uitbetalen niet in Nederland aangeboden worden, kunt u deze alleen maar spelen als u gebruik maakt van een wedkantoor die u wel de mogelijkheid geeft om mee te spelen. Het gebruik van een wedkantoor heeft als voordeel dat u op een eenvoudige manier uw nummer online kunt kiezen en uw loten kunt kopen. Wanneer u eenmaal de nummers heeft gekozen zal het wedkantoor voor u en onder uw naam de loten kopen. Deze zullen hierna worden ingescand en worden zichtbaar gemaakt op uw account. Uw kunt dus uw eigen loten altijd online bekijken. Wanneer de trekking eenmaal plaats vind zult u hierover bericht worden en wanneer u een prijs wint zal deze automatisch worden bijgeschreven op uw account. Bij het winnen van een grote prijs of een jackpot zal u begeleiding krijgen hoe de prijs te innen.